De Winkel

Brouwer Schoenmode Sassenheim bestaat meer dan 125 jaar!

Geschiedenis

In april 1896 startte Theodorus Brouwer, toen nog een knaap van 19 jaar, een schoenmakerij annex schoenenwinkel in Sassenheim aan Hoofdstraat 212. Met een startkapitaal van slechts enkele guldens wist hij in no-time een bloeiend bedrijf op te zetten. In die tijd werden schoenen steeds gerepareerd, totdat ze op de draad versleten waren. In de schoenmakerij waren er al snel zo’n zeven knechten aan het werk. De verkoop van schoenen werd echter steeds belangrijker.

Na de tweede wereldoorlog werd de verkoop van schoenen steeds belangrijker. Zoon Aad nam het stokje over van zijn vader.  In de schoenmakerij ging zijn broer Theo aan de slag. Schoenen werden door gebruik van andere materialen slijtvaster gemaakt, waardoor de reparatie-afdeling steeds onbelangrijker werd. Uiteindelijk werd de schoenmakerij uitbesteed . Ook nu nog kunt u uw schoenen bij Brouwer Schoenmode laten maken. De schoenen worden zeer vakkundig gemaakt door een orthopedisch schoenmaker. De prijs van deze reparatie zal u bovendien meevallen! Op dit moment is de derde generatie aan zet. Theo Brouwer leidt de schoenenzaak en wordt hierbij bijgestaan door vier vaste parttime medewerksters. De medewerksters zijn goed opgeleid in het schoenen-vak en kunnen u met raad en daad bijstaan om de juiste keuze te maken.

Voor al uw kwaliteits- en modeschoenen bent u daarom bij Brouwer schoenmode aan het juiste adres. De schoenen op de website geven slechts een inkijkje in onze collectie. In de winkel vindt u nog vele andere merken en modellen. Kom dus gauw eens naar de winkel om het gehele aanbod te bekijken!

Wilt u gebruik maken van speciale acties en aanbiedingen, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief van Brouwer Schoenmode. Dit vindt u onder het kopje contact. Dan ontvangt u iedere maand een e-mail  met het laatste nieuws en bent u helemaal up-to-date! Naast de schoenencollectie verkopen we ook  leuke bijpassende trendy tassen.

Facebook
Facebook
Instagram