Bel en Bestel

De Collectie – Bel en bestel!

Bestellen:

Wilt u liever nog niet naar de winkel komen, dan kunt u alle schoenen uit de nieuwste collectie ook eenvoudig bestellen . Bel 025 22 11 158 tijdens de openingstijden en bestel direct. Als u aan de verkoper de omschrijving en de gewenste maat doorgeeft, kunnen wij direct zien of we deze aan u kunnen leveren. Woont u in Sassenheim of directe omgeving, dan kunnen wij deze voor u apart zetten. Na betaling worden de schoenen binnen 24 uur bij u afgeleverd. Buiten de openingstijden kunt u ook uw bestelling doorgeven via het e-mailadres van Brouwer Schoenmode brouwerschoenen@gmail.com. Vermeld dan duidelijk uw adres waar de schoenen naar toe gestuurd moeten worden en telefoonnummer.

Woont u buiten de regio Teylingen, dan kunnen wij u de schoenen kosteloos toesturen. boven de €50. Onder de €50 wordt €6 in rekening gebracht. De schoenen worden verstuurd zodra het verschuldigde bedrag overgemaakt is op IBAN: NL95 RABO 0357200748 t.n.v. Th. Brouwer Schoenhandel B.V. Sassenheim.

Retouren:

Retourzending is voor eigen rekening en dient in de originele verpakking verstuurd te worden. De schoenen kunnen ook kosteloos teruggebracht worden in de winkel. De schoenen dienen binnen 14 dagen bij de winkel geretourneerd te worden in ongedragen staat. Het betaalde bedrag wordt nog dezelfde dag weer teruggestort.