HOME

Stap de herfst in bij Brouwer Schoenmode !

Mode najaar 2021: een koud seizoen om warm van te worden!

De herfst komt eraan en dat merken we: steeds kortere dagen, maar nog heerlijke najaarswarmte. Langzaamaan zien we een mooie mengeling aan warme tinten uit de natuur. Vaak een spel van donkere met lichte kleuren. Schoenen en laarzen in warme herfsttinten zoals bruintinten en cognac zijn een natuurlijke combinatie bij deze herfsttrend. Ook zien we vergrijsde pasteltinten  in de mode. Het zijn net herfstkleuren die wat verschoten zijn.

Voor de mode van najaar 2021 geldt: hoe groter, hoe beter. Bij bijna alle grote merken zijn oversized jassen en poncho’s gespot. Ook het pak blijft populair en dan liefst een maat te groot, want hoe groter hoe beter! Een modetrend waar heel veel mensen heel blij van worden. Laat die winter maar komen!

Aankomend seizoen zien we donkere bloemenprints en ruches, een logisch vervolg van de afgelopen zomermode. De schouders mogen gezien worden en worden in veel kledingstukken op de één of andere wijze geaccentueerd.

Plooirokjes maken een flinke comeback in de herfstmode van 2021. Kort, lang, met ruitjes of juist zonder print: alles mag en alles kan zolang het maar een winterse versie is. Dit betekent dat we ook weer de collegeschoen in de winkel zien verschijnen. De klassieke penny-shoe of collegeschoen met jamboree klep past perfect bij dit thema. Paul Green is direct in deze modetrend gestapt! Dit is toch perfect om te dragen als we straks weer naar kantoor of school gaan?

Helemaal in de mode in herfst/winter 2021: vrolijke wollige breisels. Geen grote verrassing, want truien en andere breisels zijn altijd populair in de koudere maanden. Toch zijn de breisels van najaar 2021 een beetje anders dan voorgaande jaren. Zo mag je trui lekker opvallen, of dat nu door de kleur, print of door het model komt. Eén ding is zeker: de breisels mogen gezien worden. Stoere bikers of sneakers passen helemaal bij deze look. G-star, Paul Green, maar ook merken als Gabor en Waldläufer hebben hier een groot aanbod in.

De komende winter zal vast weer kou, wind, regen, hagel en sneeuw gaan brengen. De mode van winter 2021-2022 sluit daarop aan, want wit wordt getipt als één van de trendkleuren. Ga voor een totally white  door je van top tot teen te hullen in het roomwit, of kies één item: bijvoorbeeld een mooie blazer, broek of een paar witte sneakers. Ook zwart/wit blijft een ijzersterke combinatie, bijvoorbeeld met polkadots of kies een andere printcombinatie. Deze winter zien we daarom niet alleen sneakers op donkere zolen, maar ook wit.  Zowel zwarte schoenen/pumps als laarzen passen perfect bij deze trend. Deze kunnen sportief of juist heel gekleed zijn. Onder andere merken als Paul Green, van Bommel, maar ook G-star, Panama Jack en Gabor maken schoenen die bij dit thema passen.

Vorig jaar waren de laarzen met grove zool en bikers een grote schoenentrend en ze zijn een blijvertje. Want ook dit jaar – en dan met name in de herfst – zien we ze weer overal. Daarnaast krijgt de laars een update: zo gaat wol en lamsvacht een grotere rol spelen. Dat is lekker warm voor als het buiten weer kouder wordt! Ook veel van de pantoffels zijn met wol of lamsvacht gevoerd! Het merk Warmbatt staat hierom bekend, maar ook Rohde heeft van die heerlijk sloffen.